🇯🇵 Japonia.ro 🎌 Japonez.ro 🗻 MoshiMoshi.ro 🎴 Kyoto.ro 👺 Sapporo.roTokyo.ro

日本からのニュースをルーマニア語で

22.6 C
Tokyo
22.5 C
Kyoto
16.3 C
Sapporo
miercuri, 16 octombrie 2024

The Mainichi Shimbun : Cererea de „carne artificială” în crestere: cercetătorii de la Tokyo creează „friptură de cultură” mai bogată în proteine, dar ce gust are?

TOKYO – Carnea de cultură este analizată atât în ​​străinătate, dar mai ales în Japonia, ca alternativă la carnea naturala de origine animala, pentru a satisface cererea de carne în creștere rapidă a lumii. Cercetătorii japonezi au prezentat recent „carne de friptură” cultivată în laborator, care arată foarte multa ca si cea adevărată.

Cercetătorii de la instituții, inclusiv Universitatea din Tokyo, au publicat o singură fotografie a fripturii de 1,5 centimetri grosime pe care au crescut-o într-un laborator. Prezentarea carnii a avut loc la o conferință în data de  29 august. Carnea roșie părea fragedă și avea si tendoane si  grăsime albă.  S-a raportat că bucata de carne artificiala cântărea aproximativ 30 de grame, măsurând 5,5 cm pe 4 cm diametru.

 

‘Meating’ demand: Tokyo researchers create beefier ‘cultured steak,’ but how’s it taste?

 

Latest articles

Related articles

Lasă un răspuns

spot_img

Descoperă mai multe la Moshi Moshi 🔴 もしもし | Japonia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura