🇯🇵 Japonia.ro 🎌 Japonez.ro 🗻 MoshiMoshi.ro 🎴 Kyoto.ro 👺 Sapporo.roTokyo.ro

日本からのニュースをルーマニア語で

26.4 C
Tokyo
26.7 C
Kyoto
18 C
Sapporo
sâmbătă, 13 iulie 2024

Directorul unei școli din Japonia a fost demis pentru o jumătate de ceașcă de cafea în plus Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/directorul-unei-scoli-din-japonia-a-fost-demis-pentru-o-jumatate-de-ceasca-de-cafea-in-plus-2672895 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost acuzat că și-a turnat o ceașcă mai mare de cafea, care costa 1,25 dolari, la un magazin cu autoservire, deși plătise doar pentru o ceașcă de 1,25 dolari, scrie Insider.
În iunie, în timpul unei pauze de prânz, el și-a dat seama că personalul magazinului nu a observat când și-a pus o cafea mare deși plătise pentru una de dimensiuni normale, a scris presa, care a citat un raport al Consiliul de Educație al prefecturii Hyogo. Directorul de școală a spus că și-a turnat cafea mai multă decât plătise de șapte ori pe parcursul anului, până când a fost prins în decembrie de un angajat al magazinului, care a sunat la poliție, conform Yomiuri TV.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/directorul-unei-scoli-din-japonia-a-fost-demis-pentru-o-jumatate-de-ceasca-de-cafea-in-plus-2672895

Latest articles

Related articles

Lasă un răspuns

spot_img

Descoperă mai multe la Moshi Moshi 🔴 もしもし | Japonia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura