🇯🇵 Japonia.ro 🎌 Japonez.ro 🗻 MoshiMoshi.ro 🎴 Kyoto.ro 👺 Sapporo.roTokyo.ro

日本からのニュースをルーマニア語で

24.7 C
Tokyo
24.9 C
Kyoto
22 C
Sapporo
luni, 15 iulie 2024

Jutsu – Centrul UPT de artă și tehnologie pentru colaborarea cu Japonia: Duminică, 5 noiembrie, în care am avut oportunitatea să explorăm și să ne bucurăm de cultura japoneză la Muzeul Apei,

După un eveniment minunat de duminică, 5 noiembrie, în care am avut oportunitatea să explorăm și să ne bucurăm de cultura japoneză la Muzeul Apei, dorim să împărtășim cu voi câteva momente speciale pe care le-am trăit acolo.

⏰ Dimineața a început cu o prezentare captivantă despre istoria filmelor japoneze anime. Am călătorit în timp și am descoperit evoluția acestui gen de la primele animații la capodoperele actuale. Este uimitor să vezi cum lumea anime-urilor a luat naștere și a evoluat de-a lungul anilor. O experiență veritabilă pentru fanii acestui gen! ️

✂️ La atelierele de origami, am învățat cum să transformăm simple foi de hârtie în adevărate opere de artă pline de simbolism și frumusețe. Gesturile delicate și precizia necesară pentru origami ne-au fascinat și ne-au făcut să apreciem și mai mult această formă de artă.

Jocul de aruncare cu evantaie a fost cu adevărat special. Am experimentat arta japoneză a aruncării cu evantaie și am descoperit măiestria acestui gest plin de grație. Este o modalitate minunată de a te conecta cu tradițiile japoneze și de a experimenta eleganța lor.

Și bineînțeles, momentul culminant a fost atunci când am avut ocazia să ne îmbrăcăm în kimonouri tradiționale. A fost o experiență cu totul unică, care ne-a permis să descoperim eleganța și rafinamentul acestor haine tradiționale japoneze. Cu ajutorul experților prezenți, am reușit să ne costumăm în mod autentic și să experimentăm frumusețea kimonourilor.
În ansamblu, a fost o zi minunată, în care am învățat multe despre cultura japoneză și am experimentat tradițiile sale într-un mediu autentic și prietenos. Muzeul Apei ne-a deschis brațele cu căldură și ne-a oferit o zi plină de experiențe fascinante.

Dacă nu ați avut ocazia să participați la acest eveniment, vă recomand cu căldură să vă alăturați la următorul eveniment similar. Este o modalitate minunată de a învăța mai multe despre cultura lumii și de a vă bucura de experiențe culturale autentice.

Mulțumim Muzeului Apei și tuturor celor implicați pentru această zi de neuitat! #CulturăJaponeză #MuzeulApei #EvenimenteLocale

Latest articles

Related articles

Lasă un răspuns

spot_img

Descoperă mai multe la Moshi Moshi 🔴 もしもし | Japonia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura