🇯🇵 Japonia.ro 🎌 Japonez.ro 🗻 MoshiMoshi.ro 🎴 Kyoto.ro 👺 Sapporo.roTokyo.ro

日本からのニュースをルーマニア語で

26.4 C
Tokyo
26.9 C
Kyoto
22 C
Sapporo
sâmbătă, 13 iulie 2024

Noul complex Harajuku își propune să devină următorul centru de creatori culturali

Un nou complex emblematic își va deschide porțile în inima popularului district Harajuku din Tokyo săptămâna viitoare, cu scopul de a deveni un nou centru creativ și cultural pentru indivizii din orașul emblematic al modului.

Clădirea cu nouă etaje – numită Harakado – se va deschide miercurea viitoare și este proiectată să fie „un complex comercial în care creatorii (se pot) aduna”, conform operatorului Tokyu Land.

Din punct de vedere istoric, zona Harajuku este cunoscută pentru moda pentru tineret și pentru zgomotul său cultural și ca un loc în care creatorii talentați s-au reunit, au creat o rețea și s-au inspirat reciproc pentru a crea ceva unic.

„Harajuku este un oraș care a creat întotdeauna noi culturi, chiar dacă vremurile s-au schimbat”, a spus Yasuhiro Kurokawa, un ofițer de operațiuni la Tokyu Land.

New Harajuku complex aims to become next cultural creators hub

A new landmark complex will open its doors in the heart of Tokyo’s popular Harajuku district next week, with the aim of becoming a new creative and cultural hub for individuals in the iconic fashion town.

The nine-story building — named Harakado — will open next Wednesday and is designed to be “a commercial complex where creators (can) gather,” according to the operator Tokyu Land.

.

Latest articles

Related articles

Lasă un răspuns

spot_img

Descoperă mai multe la Moshi Moshi 🔴 もしもし | Japonia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura