🇯🇵 Japonia.ro 🎌 Japonez.ro 🗻 MoshiMoshi.ro 🎴 Kyoto.ro 👺 Sapporo.roTokyo.ro

日本からのニュースをルーマニア語で

28.6 C
Tokyo
27 C
Kyoto
13.5 C
Sapporo
vineri, 24 mai 2024

Rugby: Japonia va găzdui faza finală a Cupei Naţiunilor Pacificului

Faza finală a Cupei Naţiunilor Pacificului, care va reuni şase selecţionate, va avea loc în luna septembrie, în Japonia, a anunţat marţi World Rugby, federaţia internaţională a sportului cu balonul oval, citată de AFP.

„Prima fază finală a Pacific Nations Cup se va derula în Japonia, la Tokyo şi Osaka, între 14 şi 21 septembrie, şi va fi organizată alternativ în Statele Unite, în anii următori”, a indicat World Rugby într-un comunicat.

Echipele din Fiji, Samoa şi Tonga vor evolua în Grupa A a competiţiei, între 26 august şi 6 septembrie, în timp ce Japonia, Canada şi Statele Unite se vor înfrunta în Grupa B, între 25 august şi 7 septembrie.

Primele două clasate în fiecare grupă se califică în semifinale, în timp ce formaţiile de pe locul al treilea vor disputa un meci pentru stabilirea ocupantei poziţiei a cincea în clasamentul final.

„Două grupe regionale de trei echipe sunt create pentru a limita deplasările de jucători în tipul fazei grupelor”, a adăugat forul rugbystic mondial, referindu-se la modul de desfăşurare a acestei competiţii, al cărei scop în reprezintă ‘”dezvoltarea rugby-ului şi a echipelor naţionale din Pacific, în cadrul unui nou calendar internaţional armonizat”.

www.agerpres.ro/sport-extern/

Latest articles

Related articles

Lasă un răspuns

spot_img

Descoperă mai multe la Moshi Moshi 🔴 もしもし | Japonia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura