🇯🇵 Japonia.ro 🎌 Japonez.ro 🗻 MoshiMoshi.ro 🎴 Kyoto.ro 👺 Sapporo.roTokyo.ro

日本からのニュースをルーマニア語で

26.4 C
Tokyo
26.7 C
Kyoto
18 C
Sapporo
sâmbătă, 13 iulie 2024

Mai multe companii japoneze își unesc forțele pentru a produce tehnologie eoliană plutitoare offshore

Un grup de firme japoneze din domeniul energetic , inclusiv divizia de energie eoliană a companiilor Mitsubishi, JERA și Tokyo Gas, au înființat o asociație pentru a stimula dezvoltarea parcurilor eoliene plutitoare, offshore, și pentru a crea împreună noi tehnologii.

Japonia își propune să devină un mare producător de energie eoliană offshore, guvernul vizând proiecte de 10 gigawați (GW) până în 2030 și până la 45 GW până în 2040, ca parte a eforturilor sale de de-carbonizare a industriei, proiecte pentru care plutirea eoliană offshore este esențială.

Grupul de 14 companii a declarat că a înființat Asociația de Cercetare a Tehnologiei Eoliene Plutitoare pentru a promova comercializarea fermelor eoliene plutitoare la scară largă într-o zonă mai mare, prin dezvoltarea în comun a tehnologiei și crearea de standarde internaționale cu organizațiile din întreaga lume.

Energia eoliană offshore plutitoare este văzută ca o modalitate de a asigura Japoniei o  aprovizionare cu energie stabilă și durabilă, iar dezvoltarea sa va stimula, de asemenea, economia locală și va promova industria japoneză, a spus grupul de firme într-un comunicat remis presei.

Alți membri din aceasat Asociatie includ divizia de energie a Nippon Telegraph and Telephone, Tohoku Electric Power, Kansai Electric Power și unitatea eoliană a Marubeni Corp.

 

www.japantimes.co.jp/environment/2024/03/15/energy/firms-tieup-offshore-wind/

 

Latest articles

Related articles

Lasă un răspuns

spot_img

Descoperă mai multe la Moshi Moshi 🔴 もしもし | Japonia

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura